Guillain-barre syndrome

Ritka, súlyos autoimmun betegség, melyről kevesen tudnak.

2015. júl 18.

;)

írta: adrienngbs
;)

"Bátor az az ember, ki csalódásai ellenére szeretni mer. Kit nem törtek meg a múlt megpróbáltatásai és dacolva néz farkasszemet a jövő buktatóival. Bátor az ember, ki ezer okot találhatna, hogy miért ne, mégis talál egy ezeregyediket, hogy miért igen. A gyáva inkább visszavonulót fúj. Védi magát mindenféle igaz érzelemtől, elmélyültebb emberi kapcsolattól. A gyáva választja a biztosat, az ismertet, hogy kézben tudja tartani a dolgokat, így hát nem kell félnie az újabb csalódásoktól. A bátor ennek ellenére kockáztat, holott tudja, bármikor veszíthet. Mert Ő tudja, hogy létezik valaki, akiért megéri bátornak lenni."

/ Golden Dawn/

Tovább Szólj hozzá

idézet motiváció szeretet napsütés nevetés önerő autoimmun betegség GBS

2015. júl 15.

Csomag

írta: adrienngbs
Csomag

Egy év elteltével ideért a postás. Mondhatnám írónikusan. Elvégre is a postásnak nem kell mit szégyelnie, nem kell szembenéznie a be nem teljesített ígéreteivel. Nem kell visszagondolnia, hogy egyik nap még valaki kezét fogja, másnap kórházba köt ki az illető, de Ő maga képtelen ott lenni, támaszt nyújtani. Magában lezárni egy kapcsolatot inkább, mint szemtől szembe megmondani, hogy: vége. S befejezni, nem közös programozni, és nem bizonytalanságban tartani az illetőt, aki azt érzi, hogy van is, nincs is esélye a folytatáshoz. Ez a módszer olyan személytelen. 

Igaz, be kell látnom, hogy én is pofátlan vagyok. Hiszen hangoztattam, hogy remélem már a kukában landolt a kis csomagom, meg hogy ennyi idő elteltével már inkább nem is kell. ...

Tovább Szólj hozzá

idézet szeretet levél köszönet lecke tanulság ex jelen büszkeség ígéret sírás segítőkészség hála autoimmun betegség GBS

2015. júl 15.

Lucky :)

írta: adrienngbs
Lucky :)

Alkalmam volt hétvégén a szerelmemmel tölteni a napot. Nincs is jobb, mint egy kisgyermek. Már eltelt 2 év, pedig most született. Imádom. A játékosságát, a huncutságát, a gyermeki énjét. Egy nap a keresztfiammal. Meglepően nem volt alvás, helyett egy kis kirándulás a Római partra. Istenem mennyi ember! S én mennyire nem éreztem magam egyébként biztonságban ennyi ember között. Bár nem mutattam jelét, de azért nekem felért egy Westend Plaza-val. Nagyjából ott szokott ennyi ember egy rakáson lenni. Jesszusom. Na ez nem az én világom, kis helyen sok ember. A hangsúly persze a keri fiamon volt. :) Másnap volt a szülinapja. Hihetetlen, ahogy eltelt 2 év. Olyan kis pöttöm volt, mikor először láttam. S mekkorát nőtt. 

Aztán elindult egy újabb ...

Tovább Szólj hozzá

interjú barátság szeretet lehetőségek köszönet napsütés nevetés türelem hála autoimmun betegség GBS

süti beállítások módosítása