2015. jún 19.

Hazatéresem előtti otthoni hétvége :)

írta: adrienngbs
Hazatéresem előtti otthoni hétvége :)

2014. november 28. 

Fura, még 1 hónappal ezelőtt AMS betegszállítós srácok hoztak fel a negyedik emeletre, és lakáson belül kerekes székkel mozogtam. A mai nap a barátnőmék hoztak haza kocsival a rehabról, és saját erőmből illetve még a bottal pihenés nélkül megmásztam a negyedik emeletet. Az az érzés, hogy saját magam lábán úgy ahogy de tudok menni bottal vagy lakáson belül anélkül is; hogy oda ülök a gépemhez és ugyanúgy vakon 10 ujjal gyorsan írok, hogy már nem ágytál (mert valljuk be vannak kényes témák is - főleg fekvő betegeknél), hanem normálisan ki tudsz menni a saját két lábadon mosdóba, konyhába, hogy relatív mondhatjuk lakáson belül totálisan önálló vagy, hihetetlen jó érzés. 
Egyben tudom, hogy mondhatni szerencsére el fog jönni az idő hamarosan, hogy végleg otthon épülgessek tovább. Vannak olyan emberek, akiknek ha én nem is, vagy nem nagyon, de ők a szívemhez nőttek és fura lesz majd ha végleg itthon leszünk, és nem lesz meg az általános menetrendünk. Az elmúlt fél év olyan, mintha folyamatosan egy munkahelyen dolgoznál és majd el kell válnod az ottaniaktól. Csak bízom, hogy akiket imádtam, imádok majd kíváncsiak lesznek a továbbiakban is rám. A baj, hogy könnyen megkedvelünk és nehezen engedünk el bárkit is az életünkből. No de erre még azt hiszem van 1 vagy rosszabbik esetben 2 hetünk gondolkodni. Most inkább élvezzük a saját kis terepünket itthon.

2014. november 29.

Elmondhatatlan milyen jó érzés, mikor újra végre a saját ágyadban alszol, elterülhetsz, és hagynak reggelig aludni :) Vicces, mert egyszer fél hat körül felkelsz ránézel a telefonodra, de tudod most nincs reggeli ébresztő (talán sose lesz már), mégis jó szívvel gondolsz valakire. Majd alszol tovább, tudod a saját otthonod a saját szobád, a saját ágyad.
Reggeli kávé, és a reggeli újság, amit már rég nem olvastál és nem fogtál a kezedbe, de most már jó lenne visszarázódni a régi kerékvágásba, így kértünk egyet. Legalább képbe leszünk mi merre változott az elmúlt 6 hónapban.
És ami nekem marhára hiányzott ennyi idő alatt, hogy végre üvöltve szólhat a zene, hogy felébredj, és senki sem fog rád szólni, hogy hangos vagy. Végre úgy ébredhetsz fel, ahogy Te magad akarsz.
Közben azon gondolkozol minek álljál neki: Blog vagy könyv?

2014. november 30.

Lassan visszatérünk a rehabra, de legalább már valahogy normális öltözetben, nem pedig szabadidős verzióban. Azzal, hogy végre itthon lehettem, legalább megnézhettem milyen ruha választékom van itthon, és mit is tudok igazán felvenni. Azt hiszem ez így már mindjárt másabb kinézet :) 

rehab.jpg

 

 

Szólj hozzá

barátság szeretet köszönet napsütés otthon fiatalság nevetés rokonság ígéret hála önerő autoimmun betegség GBS